Kinderlogopedie Molenaar

Team

Sabine Molenaar
Mijn naam is Sabine Molenaar. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Sinds 2012 ben ik werkzaam als (allround) logopediste. De afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken een hoop ervaring opgedaan. In 2018 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Omdat het werken met kinderen echt mijn passie is heb ik ervoor gekozen om mij te specialiseren in de kinderlogopedie.

 

Ik volg jaarlijks bij- en nascholingen om mijn kennis up-to-date te houden. Zo heb ik mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd in: spraak- en taalontwikkelingsstoornissen (waaronder Prompt, Metaphon en Communicatieve taaltherapie bij niet/nauwelijks sprekende kinderen) en afwijkende mondgewoonten (oro-myofunctionele therapie).

Valery Koopman
Ik ben Valery Koopman en in 2021 heb ik mijn opleiding tot logopediste afgerond. Sinds maart 2023 werk ik bij Kinderlogopedie Molenaar. Binnen mijn werk vind ik het belangrijk om naar elk kind apart te kijken en op een speelse wijze de kinderen te begeleiden. Werken in de praktijk geeft veel variatie in hulpvragen en is ook gewoon heel leuk. Ik zie veel kinderen met spraak- en taalproblemen.

 

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in de oro-myofunctionele therapie en jonge kinderen met eet- en drinkproblematiek. Vanaf 2023 ben ik preverbaal logopedist. Naast werkzaam te zijn binnen de logopediepraktijk, werk ik als pedagogisch medewerkster op een peutergroep. Beide vakgebieden trekken mij erg aan, daarom ben heel blij dit te kunnen combineren.